/ By Sebastian G. / Tehnologie / / 0 Comments

AMD face public driverele pentru seria de placi video Radeon Vega RX

Mult asteptata serie AMD Radeon Vega RX are acum suport si drivere.

Aceia dintre voi care sau gandit sa achizitioneze una din placile video din seria AMD Radeon Vega RX sau au in plan acest lucru, ar trebui sa stie ca pot gasi de astazi pe site-ul companiei noul software Radeon Crimson ReLive Edition 17.30.1051. Acest driver este creat pentru a rula pe Windows 7 (versiuna 64-bit cu SP1 sau mai sus) si windows 10 64-bit.

Pe langa suportul oferit pentru seria Radeon Vega RX nu pare a mai exista nimic altceva in calea performantelor mult asteptate. Posesorii de placi video Vega ar trebui sa aibe la cunostinta unele probleme pe care le are aceasta.

– Radeon Wattman nu va putea atinge overclokingul initial .
– 3DMark Firestrike se va bloca in timpul testului cu aplicatia GT2
– Butonul de Reset din interfata Radeon Gaming ar putea activa optiunea de HBCC Memory Segment in loc sa readuc valorile initiale la default.
– O gama limitata de TV HDR vor intampina pierderi de semnal video prin HDMI.
– Player-ul Windows Media Player ar putea intampina mici intreruperi in timpul vizionarii unui fisier video daca aplicatia de inregistrare desktop Radeon ReLive este activa.

Cei de la AMD avertizeaza ca driverul nu poate fi folosit pentru produsele AMD Radeon ce ruleaza in platforma Apple Boot Camp si recomanda contactarea producatorului pentru suport la instalarea acestuia.

Posesorii de placi video Radeon Vega RX pot downloada driver-ul pentru Windows 10 64-bit de aici si Windows 7 64-bit de aici. Mai multe informatii despre aceste produse le puteti gasii aici.

Sursa

Write a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.