/ By Sebastian G. / Tehnologie / / 0 Comments

LG expune primul TV, 8K OLED de 88 inch pregatit pentru CES 2018

LG nu se oprește din a duce proiectele sale la extrem. In cadrul Conferinței de la CES 2018 acesta va prezenta primul ecran 8K, OLED de 88 inch (223 cm).

Daca ar fi sa comparam cu orice alt ecran OLED, am putea sa-l numim ” cireașa de pe tort ” pentru cea mai mare si buna rezoluție.
Competitorul principal Samsung deține un TV, modelul Q9 ce are aceeași diagonala de 88 inch (223cm), dar limitat la 4k calitatea video, aceasta folosind QLED in loc de OLED.

LG promite ca in ecranul sau OLED va oferii utilizatorilor sai un negru mai bogat si un contrast de culori mult mai bun, ne contând unghiul de vizualizare.
Contra acestor TV-uri este lipsa de conținut si prețul. Încă nu exista Conținut TV sau de filme care sa fie redate in 8K, dar nici prea curând nu credem ca se vor lansa in rezoluție 8K, ci doar in rezoluții 4K sau HDR care devin încet populare.


Ca preț nu este nimic confirmat si așteptăm Conferința CES 2018 cu nerăbdare pentru lansarea acestuia.

Producția televizoarelor OLED este in plina creștere, ca rezultat avem speranțe ca preturile pentru variantele PC si TV de dimensiuni mai mici vor scădea.

Sursa ENGADGET

Write a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.