Phanteks lanseaza 2 sisteme de racire pentru GTX 1080 Ti

Cei de la Phanteks au prezentat 2 noi sisteme de răcire pentru plăcile video Asus GTX 1080Ti Strix şi Gigabyte GTX 1080Ti Gaming OC. Ambele sisteme de răcire pe bază de apă au un design similar, placă acrilica clara este îmbrăcată într-o carcasă din aluminiu anodizat fixată pe o bază de cupru cu nichel de 10 mm grosime.
Phanteks precizează folosirea inelelor Viton pentru o durabilitate îmbunătăţită şi o etanşare superioară faţă de cele realizate din cauciuc obişnuit.
Etanşările blocului de apă realizate cu Viton sunt rezistente la oxidare, ozon şi la expunerea directă la radiaţiile UV, la ciuperci şi mucegai. Acest tip de material are o gamă de operare eficienta între -15°C şi 204°C, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru sistemele cu răcire pe bază de apă.


Deşii comunicatele de presă lansate pe internet spun că sistemul de răcire Phanteks Glacier G1080Ti Asus Strix este 100% compatibilă cu placa video Asus GTX 1080Ti, nu este specificat acelaşi lucru privind compatibilitatea cu Gigabyte GTX 1080Ti Gaming OC.
Phanteks Glacier G1080Ti vine cu o garanţie de 2 ani iar preţul specificat pentru acesta este de 160$ fiind disponibile cu 1 Mai.

Write a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.