Diagnosticare PC/LAPTOP

Timpul este pretios, iar noi ne propunem sa facem reparații rapide pentru calculatoare sau laptopuri, cu termene de executie de obicei mai mici de 48h, și oferim reparații computere sau laptopuri de la distanță prin internet, astfel încât să vă putem repara computerul sau laptopul fără a părăsi niciodată confortul casei dumneavoastra. Indiferent de problema pe care o întâmpinați cu computerul sau laptopul dvs., veți fi pe cale să o rezolvați după ce ne-ați sunat. Contactați BISBOX prin formularul de contact sau sunați la 0766.633.212 – 0742.678.738  pentru a începe repararea computerului sau laptopului.

 SUPPORT LA DISTANTA

Tehnicianul tau este la doar un telefon distanță! BISBOX oferă un alt tip de asistență tehnică telefonică față de alte magazine.Echipa de asistență tehnică BISBOX este aici pentru a răspunde la întrebări și pentru a găsi soluții la orice problema intampinata cu calculatorul sau laptopul dumneavoastra.

La noi, nu exista robot telefonic ce va pune sa va plimbati prin meniu si sa va tina în așteptare timp de 15 minute. Când ne suni, o persoană reală va fi la telefon. Experții noștri IT prietenoși vă vor prezenta o soluție, iar dacă problema nu poate fi rezolvată prin telefon, vă vom recomanda cea mai bună cale de acțiune.

 Reparații calculatoare sau laptopuri cu acces la distanță online.

Un singur apelul la asistență tehnică la BISBOX poate descoperi probleme cu sistemul dvs. care necesită acces de la distanță pentru a fi rezolvate. Software-ul nostru de acces la distanță este rapid, sigur și fără probleme. Este o soluție perfectă pentru depanarea și rezolvarea problemelor calculatorului sau laptopului, cum ar fi viruși, programe spyware și erori de configurare a rețelei. Prin folosirea ACCES LA DISTANTA vă economisește timp și bani, rezolvând problemele fără a fi nevoie să vă deconectați computerul și să îl aduceți la noi in service. Mai putin stres și lăsați experții IT din PITESTI – ARGES de la BISBOX să vă remedieze problemele calculatorului sau laptopului fără să fiți nevoit să părăsiți locuinta dumneavoastra.

 REPARATII IN SERVISUL BISBOX

Serviciul nostru intern de reparații calculatoare si laptopuri din Pitesti il va returna  în maxim 4 zile lucrătoare sau mai puțin după inspecții și reparații amănunțite.

BISBOX se ocupă de blocările sistemului de operare, atacurile ransomware, computerele infectate cu viruși și cazurile obișnuite de parole uitate. De asemenea, oferim transfer de date, recuperare, distrugere hard disk și curățare computer.

 PRETURI SERVICII DE DIAGNOSTICARE PC-LAPTOP

PC

50 RON
  • - Identificare Componenta Defecta;
  • - Identificare Conflict Hardware;
  • - Identificare Conflict Software;
  • - Diagnosticarea este gratuita atunci cand acceptati reparatia in service-ul nostru.

LAPTOP

70 RON
  • - Identificare Componenta Defecta;
  • - Identificare Conflict Hardware;
  • - Identificare Conflict Software;
  • - Diagnosticarea este gratuita atunci cand acceptati reparatia in service-ul nostru.

DIAGNOSTICARE GRATUITA

Beneficiaza de diagnosticare gratuita intr-o 1h la echipamentul adus de tine in service.Produsul se va intoarce la tine in aceeasi zi sau chiar a doua zi. daca doresti ca echipamentul tau sa fie reparat in aceeasi zi noi te putem ajuta.