Compania va lansa, de asemenea, un robinet inteligent și un sistem de stocare a energiei în acest an.

Cei de la Kohler sunt castigatorii CES2021 prin prezentarea cazii smart cu fum rece inspirata de o baie in padurea Japoneza, își propune să reproducă o experiență spa cu ajutorul luminii, ceții și a aromelor.

Toata aceasta experiența poate fi controlata prin aplicația Kohler Konnect. Modelul Soak Freestanding Bath va costa în jur de 8.000 USD și îl veți putea comanda incepand cu sfârșitul lunii martie.

Kohler

Un alt model va oferă control vocal, iar un altul, numit Infinity Experience, se umple de jos in sus, iar apa se revarsă în baza de lemn. Acestea vor fi disponibile în Semestrul 3 anul acesta. Prețul va fi anunțat mai târziu.

De asemenea, compania a dezvăluit și robinetul pentru baie rezidențială Touchless. Dispozitivul se va porni sau se va opri cu o mișcare a mâinii, deși vă trebui totuși să utilizați un mâner fizic pentru a seta temperatura preferată. Robinetul se va opri automat după două minute, iar când îl setați în modul vacanță, utilizatorii pot fi siguri că nu se va deschide accidental în timp ce sunt plecați. Dispozitivul va fi livrat mai târziu în acest an și va costa 199 USD.

Kohler

Kohler a anunțat prețurile și disponibilitatea tehnologiei sale inteligente pentru Controlerul sau PerfectFill. Sistemul vă permite să vă umpleți cada cât doriţi și să setaţi o temperatură specifică prin comandă vocală, un panou de control sau aplicația Konnect. Puteți avea până la 10 presetări și veți putea să goliți cada folosind comandă vocală. Sistemul – cada se asociază cu o supapă digitală Kohler pentru a efectua golirea. Va fi disponibil pentru cumpărare începând cu luna mai, iar preţul începe de la 2.700 USD.

Leave a Comment